Teniszkönyök gyógyítása. Teniszkönyök kezelése lökéshullámmal 80%-os eredményességgel


teniszkönyök gyógyítása

A teniszkönyök igen gyakori, vissza-visszatérő mozgásszervi fájdalom, így nagyon sokszor felmerül az otthoni fájdalomcsillapítás kérdésköre. Otthoni fájdalomcsillapítás módszerei teniszkönyök esetében A teniszkönyök kezelésében az otthoni fájdalomcsillapító módszereknél is a gyulladás csökkentése áll a középpontban.

A gyulladás csökkentését segítik elő nyugalomba helyezés - nem csak a könyök, de a váll és a csukló is - gyakorlatilag minden teniszkönyök gyógyítása ízület, ahol a teniszkönyök fájdalom forrásaként "szolgáló" alkar feszítő izmok szerephez jutnak ld.

teniszkönyök gyógyítása

Az otthoni fájdalomcsillapítási módszerek korlátja a teniszkönyök fájdalom kialkulásának élettani, kórélettani hátterében keresendő: a teniszkönyök fájdalmat az alkar feszítő izmok eredési pontjának erős gyulladása váltja ki. Kis pontban nagy gyulladás.

A teniszkönyök fájdalom kezelésének kulcsa: ennek a gyulladásnak a gyors és hatékony csökkentése.

teniszkönyök gyógyítása

Erre pedig a nyugalombahelyezés, a borogatás, a szájon át bevett gyengébb gyulladáscsökkentők nem elegendőek. A tanácsok forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthetőek További tanácsokért, személyre szabott gyógytornáért, kezelésért forduljon hozzánk bizalommal!

teniszkönyök gyógyítása

Budai FájdalomKözpont.